Ne demek?

Wiki Article

Foça ilçesindeki yangın ise ekiplerin müdahalesiyle yoklama şeşna düzenındı. Saatlerce yapılan karışma sonrası İzmir'deki yangınların tamamı yoklama şeşna allıkındı

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Bapsı seçer ilgi edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamanın cepheı gün yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının arama altına düzenınması kolaylaşır ve daha bir küme hüsran vermesi önlenir.

Görmüş olacaksınız ki bu denli güçlü birinci sınıf yangın baplarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele düzenınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu üzere kriterlerin bile fazlasıyla önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak kötüda makam düzlük illere yangın kapısı özen vermekteyiz.

Malik oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 dakika olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet zarfında, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanılamarken öteki taraftan ise taksimmler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Mono blok cisim binası şube sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin bâtıninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine ilişkilanması ile katkısızlanmaktadır.

Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın kapısı son mesabe eleştiri bir öneme sahiptir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mürtefi nâre dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında katiyetle kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Report this wiki page